Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 09/03/2016

Σε πονοκέφαλο για την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, έχουν μετατραπεί τις τελευταίες ώρες οι βίαιες συμπλοκές που σημειώθηκαν σε Ανθούπολη και Άγιο Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα, σε διάστημα ενός 24ωρου.

Σύμφωνα με πηγές του patratora.gr, τα περιστατικά δεν θεωρούνται τυχαία, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει σαφής σύνδεση μεταξύ τους, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό της αιτίας του «κακού», η οποία επί του παρόντος επίσημα τουλάχιστον παραμένει γρίφος..

Επίσης εκείνο που προκαλεί προβληματισμό είναι το γεγονός πως οι συρράξεις και στις δυο περιπτώσεις σημειώθηκαν σε απόσταση αναπνοής από σχολικά συγκροτήματα.

Στο γενικότερο κλίμα της ανησυχίας που έχει διαμορφωθεί, προστίθεται και το στοιχείο που θέλει οι «ταραξίες» να είναι «ετοιμοπόλεμοι» καθώς  μαζί τους φέρουν και ρόπαλα…!

Υπενθυμίζουμε πως το απόγευμα της Τρίτης ομάδα αλλοδαπών τουλάχιστον 40 ατόμων συνεπλάκησαν στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίας Τριάδας, με τους άνδρες της Αστυνομίας να προχωρούν σε τουλάχιστον οκτώ προσαγωγές.

Μια ημέρα νωρίτερα, το βράδυ της Δευτέρας, ομάδα 30 ανηλίκων,  πιάστηκαν στα χέρια έξω από το 15ο σχολικό συγκρότημα της Ανθούπολης, έναντι του κτηρίου της Τροχαίας Πατρών. Για το περιστατικό προσήχθησαν δυο ανήλικοι αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι όπως έγραψε το patratora.gr, δήλωσαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, που δεν έχουν καμία συμμετοχή με το συμβάν και απλώς ήταν περαστικοί από το σημείο…!

 

patratora.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis