Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 24/04/2017

Η θρυλική σειρά των 90ς επανήλθε στις οθόνες μας στις αρχές του 2016 για έξι μόλις επεισόδια όμως όπως φαίνεται αυτό απλά άνοιξε την όρεξη όλων των εμπλεκομένων. Με μια λιτή ανακοίνωση, το δίκτυο της Fox ενημέρωσε πως μέσα στον τηλεοπτικό χειμώνα 2017-18 θα δούμε τον 11ο συνολικά κύκλο επεισοδίων της σειράς, που θα αποτελείται από 10 επεισοδία Οι πρωταγωνιστές Ντέιβιντ Ντουκόβνι και Τζίλιαν Άντερσον προφανώς παραμένουν, όπως και ο δημιουργός της σειράς Κρις Κάρτερ που θα είναι και πάλι ο εκτελεστικός διευθυντής. 

Η σειρά «The X-Files» πρωτοπροβλήθηκε το 1993 και για 9 χρόνια κράτησε καθηλωμένους εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στην τηλεοπτική πορεία της, δημιουργήθηκε και μια κινηματογραφική ταινία το 1998 με τον ίδιο τίτλο, όπως και μια πολύ υποδεέστερη το 2008 με τον τίτλο «I Want to Believe». Το 2015 ανακοινώθηκε πως θα γυριστεί ένας μίνι-νεός κύκλος 6 επεισοδίων, κάτι που συνέβη στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Χωρίς να φτάσει ποτέ το επίπεδο των προηγούμενων, ο νέος κύκλος απασχόλησε περίπου 16 εκ. θεατές μόνο στις ΗΠΑ και ήταν η δεύτερη πιο δημοφιλής σειρά στη χώρα. Με τέτοιο έτοιμο κοινό, ήταν δύσκολο να μην συνεχιστεί αυτή η δυναμική επιστροφή και κάπως έτσι φτάσαμε στη χθεσινή ανακοίνωση. 

Τα νέα επεισόδια θα γυριστούν το καλοκαίρι, ενώ το μόνο που συνόδευε την ανακοίνωσή τους ήταν η παρακάτω ευρηματική αφίσα.Υπομονή λοιπόν!

cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis