Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:48 | 20/06/2017

Δεν πέρασε ούτε μήνας που ψηφίστηκε ο επαίσχυντος νόμος για το μισθολόγιο των Αστυνομικών. Είναι αυτός που για τρίτη φορά μας επιβάλλει δυσβάσταχτες περικοπές, οδηγώντας μας πλέον στα όρια της ένδειας.

Ενώ όλοι θα περιμέναμε τη λήψη πρωτοβουλιών για μια σειρά δράσεων , προκειμένου να υπάρξει αντιμετώπιση της οικτρής αυτής κατάστασης με αποκατάσταση των αδικιών… το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ περί άλλων τυρβάζει!

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η προσωπική διαφορά μπορεί να ανακληθεί αν πάσα στιγμή, ενώ το παρόν χρονικό διάστημα καταρτίζονται και εκδίδονται οι σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις για τα επιδόματα μας.

Αναγκαζόμαστε λοιπόν να υπενθυμίσουμε ότι,  η κύρια αποστολή του Συνδικάτου είναι η επίλυση των εργασιακών προβλημάτων, η διαφύλαξη των κεκτημένων δικαιωμάτων μας,  καθώς και η προστασία των μελών μας από τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης.

Εύλογα λοιπόν μας προκάλεσε έκπληξη η εξαγγελία του Προεδρείου της Ομοσπονδίας για την εκδήλωση στη Πλατεία Εξαρχείων. Η  ανακοίνωση που υπογράφεται δήθεν για  το Διοικητικό Συμβούλιο, χωρίς όμως προηγουμένως το θεσμικό όργανο να συνεδριάσει και έχει κληθεί σε συνεδρίαση για να αποφασίσει σχετικά, εισάγει νέες πρακτικές που δεν συνάδουν με τη Δημοκρατική λειτουργία του Συνδικάτου!

Κύριοι, από τη μία επικαλείστε τη στόχευση σας για «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις», από την άλλη με έγγραφό σας προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ζητάτε λήψη μέτρων Τάξης και Ασφάλειας για την προστασία σας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις εργασιακές συνθήκες των Συναδέλφων!

Αναρωτιόμαστε, ποιό από τα προβλήματα επιβίωσης που ταλανίζουν τελευταία τους Αστυνομικούς αντιμετωπίζεται με την συγκεκριμένη δράση και τι ακριβώς αυτή προσθέτει στην καλυτέρευση των εργασιακών-οικονομικών συνθηκών τους;

Κύριοι του Προεδρείου, ασχοληθείτε με την κύρια αποστολή του ρόλου σας και όχι με επικοινωνιακά τερτίπια που υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, δημιουργούν βάσιμες υπόνοιες ότι εξυπηρετούν «άλλα» συμφέροντα και θέτουν στο παρασκήνιο τα πραγματικά μας προβλήματα.

Η μεθεπόμενη μισθοδοσία θα είναι η πρώτη με το νέο μισθολόγιο που μόλις ψηφίστηκε και αυτό είναι το φλέγον ζήτημα για την επιβίωση των Αστυνομικών. Θα μας ενημερώσετε σε ποιες κινήσεις έχει προχωρήσει η Ομοσπονδία για τα οικονομικά μας ζητήματα;

Γιατί για αυτά τα θέματα τηρείται σιγή ιχθύος;

Πηγή:enathess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis