Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 23/06/2017

Δράκοι, επικές μάχες, δολοπλοκίες και ένας κοινός εχθρός περιμένουν τους ήρωες του Westeros.

Το καλοκαίρι μπορεί να έχει μπει πια και επίσημα, αλλά ο χειμώνας δεν είναι τόσο μακριά, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα θα ξεκινήσει ο έβδομος κύκλος του Game Of Thrones και, όπως υπόσχεται το νέο τρέιλερ, ο χειμώνας είναι (σχεδόν) εδώ!

Με τον Night King και τους White Walkers να έχουν ξεκινήσει την εκστρατεία τους, τα πράγματα στο Westeros δεν φαίνονται τόσο καλά. Με τις διάφορες φατρίες να αντιμάχονται η μια την άλλη, ο Jon Snow κάνει μια ριζοσπαστική πρόταση: πρέπει όλοι να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να ενωθούν, ώστε να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό τους. Άλλωστε, όπως τονίζει ο ίδιος, αυτό είχε συμβεί ξανά στο παρελθόν.

Χωρίς να αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την έβδομη σεζόν, το τρέιλερ δημιουργεί υψηλές προσδοκίες και φαίνεται πως θα ικανοποιήσει τους οπαδούς της σειράς. Με δράκους, φλεγόμενα σπαθιά, τεράστιες επικές μάχες και δολοπλοκίες, ο κόσμος του George R.R. Martin δεν θα αφήσει κανέναν με παράπονο.

 

«H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορώ να απολαύσω για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσω αλλά και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική από 16/7».

clickatlife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis