Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 22/01/2017

Η 20th Century Fox προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του «Logan» στο επερχόμενο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και κυκλοφόρησε νέες φωτογραφίες της (τελευταίας όπως φημολογείται) ταινίας με ήρωα τον «μεταλλαγμένο» Χιου Τζακμαν, aka Wolverine, σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μάνγκολντ.

Με έναν τίτλο-επιστροφή στις ρίζες του χαρακτήρα και με ένα αναπάντεχο πόστερ που χτυπά ευαίσθητες χορδές, ο Τζάκμαν μετά από 8 εμφανίσεις ως Wolverine στη σειρά ταινιών των X-Men, λέει αντίο στο alter ego του. 

Με στόχο η τελευταία περιπέτεια του Woverine να είναι και η πιο τολμηρή σε θέαμα και περιεχόμενο, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάγκολντ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter είχε ανεβάσει την τρίτη(!) σελίδα του σεναρίου της ταινίας,πιστοποιώντας την ένδειξη «Αυστηρώς Ακατάλληλο» για την ταινία, στο δρόμο που χάραξε ο «Deadpool».

Στο «Λόγκαν» ο Χιου Τζάκμαν θα ξαναβρεθεί με τον Πάτρικ Στιούαρτ (Καθηγητής Ξαβιέ), ενώ στο σίκουελ του μεταλλαγμένου ήρωα θα συμπρωταγωνιστούν ο Μπόιντ Χόλμπρουκ («Narkos»), Στίβεν Μέρτσαντ («Extras»),  Ρίτσαρντ Γκραντ («Δράκουλας») και Ελίζαμπεθ Ροντρίγκεζ («Οι Σκληροί του Μαϊάμι»).

Το «X-Men» ήταν ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη ταινία, η οποία ανέδειξε τον Αυστραλό Χιου Τζάκμαν, καθώς πριν μετρούσε στο ενεργητικό του μοναχα δυο μεγάλου μήκους ταινίες και τρεις τηλεοπτικές σειρές, σε βοηθητικούς δεύτερους ρόλους.

Ο Μπράιαν Σίνγκερ τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε το 2000 τον αβανταδόρικο ρόλο του Wolverine στην πρώτη ταινία που εγκαινίασε την κινηματογραφική μυθολογία των X-Men, μία τριλογία που ολοκληρώθηκε το 2006 με τον Τζακμαν να απολαμβάνει ευμενών κριτικών για την εμφάνισή του ως άνθρωπος-λύκος. 

Και κάπου εκεί είχε φτάσει η ώρα να δοκιμαστεί ο Τζάκμαν και σε κάτι άλλο. Μέσα σε 3 χρόνια κατάφερε να συνεργαστεί με τον Γούντι Άλλεν (στο «Scoop»), με τον Ντάρεν Αρονόφσκι (στο «Fountain»), με τον Κρίστοφερ Νόλαν (στο «Prestige») και με τον συμπατριώτη του Μπαζ Λούρμαν (στην «Αυστραλία»). Έπρεπε όμως να επιστρέψει στις βάσεις του. 

Η σειρά των «X-Men» έμοιαζε αποδυναμωμένη για να επιστρέψει και ο Γκάβιν Χουντ αυτονόμησε την ιστορία του Wolverine, ξεκινώντας -όπως φάνηκε αργότερα- μια νέα τριλογία βασισμένη πάνω στον χαρακτήρα που ερμήνευε ο Τζάκμαν. Το (άνευρο) δεύτερο μέρος τελικά θα ολοκληρωθεί με το τρίτο που σκηνοθετεί πάλι ο Τζέιμς Μάγκολντ.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι αυτή θα είναι «η τελευταία φορά» που θα φορέσει τις λεπίδες στα χέρια του, αν και σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως «θα παίζει αυτόν τον ήρωα μέχρι να πεθάνει». Να τον πιστέψουμε;

Η νέα ταινία Wolverine αναμένεται στις 3 Μαρτίου 2017 και μέχρι τότε δείτε το νέο τρέιλερ και φωτογραφίες της ταινίας στο gallery παρακάτω.

 

cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis