Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:22 | 24/11/2014

 

Εντάξει, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής ήταν κάπως περίεργο για τους λάτρεις της σειράς «Mad Max» να βλέπουν τις δυο τελευταίες δεκαετίες τον δημιουργό της, Τζορτζ Μίλερ, να σκηνοθετεί το «Μπέιμπ: Το Μικρό Γουρουνάκι στη Μεγάλη Πόλη» και το «Happy Feet». Από τον καρβουνιασμένο, ντυμένο στο leather Μελ Γκίμπσον με την κοντόκανη μέχρι τα γλυκύτατα, ευφυή ζωάκια υπάρχει, όπως και να το κάνουμε, μια μεγάλη κινηματογραφική απόσταση.

Η επιστροφή του Μίλερ στις Down Under ρίζες του, είναι λογικό να έχει ήδη ενθουσιάσει κόσμο και κοσμάκη. Μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια, ο μύθος του «Mad Max» ξαναζωντανεύει στην οθόνη με το «Fury Road» και νέους σταρ να γκαζώνουν την πανίσχυρη εμπορικά action μηχανή του. Το δίδυμο Τομ Χάρντι και Σαρλίζ Θερόν πρωταγωνιστεί στην μηχανοκίνητη περιπέτεια, με τις φήμες να θέλουν τη δεύτερη να φρίκαρε στα γυρίσματα με το πόσο πολύ μπαίνει στο πετσί του ρόλου ο Άγγλος ηθοποιός.

Οι πρώτες εικόνες που βλέπουμε από το ειδικό τρέιλερ που φτιάχτηκε για το κοινό της blockbuster αρένας του Comic-con είναι εκρηκτικές, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Πανκ αγριόφατσες, χειροποίητα αυτοκίνητα, φωτιά, αίμα και δράση είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν από το βίντεο παρακάτω. Γιατί από υπόθεση δεν παίρνεις ούτε μυρωδιά…

Για το στόρι της ταινίας έχουν γραφτεί λίγα λόγια στο imdb.com. «Μια μετα-αποκαλυπτική ιστορία εκτυλίσσεται στις εσχατιές του πλανήτη, σε μια έρημο της κατεστραμμένης πλέον Γης, όπου οι άνθρωποι προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβιώσουν. Σ’ αυτήν τη δυστοπία υπάρχουν δυο καταζητούμενοι αντάρτες που ίσως καταφέρουν να επαναφέρουν τις ισορροπίες στον πλανήτη. Από τη μία είναι ο Μαξ, άντρας πράξεων και όχι λόγων, που αναζητά τη ψυχική του ηρεμία μετά την απώλεια της γυναίκας και του παιδιού του. Από την άλλη, η Φουριόσα είναι μια γυναίκα που πιστεύει ότι η επιστροφή στην πατρίδα της είναι ο μόνος δρόμος για τη σωτηρία».

Ότι καταλάβατε, καταλάβατε από την αινιγματική επίσημη σύνοψη. Τώρα είναι ώρα για δράση στο δυομισάλεπτο τρέιλερ του «Mad Max: Fury Road» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας το Μάιο του 2015.

athinorama.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis