Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:32 | 28/11/2014

 

Το BBC έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από αυτό που είναι η γενική ιδέα πίσω από τον τέταρτο κύκλο του «Sherlock», αλλά κι ενός ειδικού επεισοδίου που θα μεταδοθεί τα Χριστούγεννα του 2015.

Ο Σέρλον κι ο Γουάτσον εμφανίζονται στην φωτό με ρούχα εποχής (στην περίπτωση του Γουάτσον και με ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό μουστάκι απ΄ότι είχε ποτέ μέχρι τώρα και οι απορίες για τις ενδυματολογικές τους επιλογές είναι πολλές.

Η μεγαλύτερη απορία πάντως είχε να κάνει με το μυστήριο του «εξαφανισμένου ώμου του Σέρλοκ», αφού στην πρώτη φωτογραφία που έδωσε στην δημοσιότητα το ΒΒC, κάτι έλειπε από την εικόνα, αλλά το λάθος γρήγορα διορθώθηκε.

sherlock missing shoulder 607

Οσο για την αμφίεση τους, δεν μπορούμε παρά να κάνουμε υποθέσεις. Πρόκειται για ένα αστείο; Για μεταμφίεση; Υποθέτουμε πως θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από έναν χρόνο για να μάθουμε την απάντηση, αφού το εορταστικό επεισόδιο της σειράς θα ξεκινήσει να γυρίζεται τον Ιανουάριο του 2015 για να προβληθεί τα Χριστούγεννα, ενώ λίγο αργότερα μέσα στον χρόνο θα γυριστούν και τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς που θα προβληθούν το 2016.

Πάντως αυτό που ξέρουμε ήδη, είναι πως όπως και στον τρίτο κύκλο, το «Sherlock» θα ακολουθήσει μια ανάλογη πορεία, με τους δύο βασικούς ήρωες όχι μόνο να λύνουν μυστήρια, αλλά να εξερευνούν και τον μυστήριο της δικής τους ιδιαίτερης φιλίας.

Μπορεί κάποιοι από τους θεατές να βρήκαν ότι η σειρά ξοδεύει περισσότερο χρόνο αναλύοντας την ψυχολογία και την σχέση των ηρώων του, αλλά όπως λέει ο ένας εκ των δημιουργών της σειράς, το «Sherlock» είναι μια σειρά για έναν ντετέκτιβ κι όχι μια αστυνομική σειρά».

sherlock season 3 607

Και ο Στίβεν Μόφατ, ελπίζει πως αυτή η σχέση θα συνεχιστεί για πάρα πολλά χρόνια, αφού ελπίζει πως οι δυο ηθοποιοί θα συνεχίσούν να αγαπούν την σειρά όσο και οι δημιουργοί της: «Η ιδέα του να έχουμε τον Μπένεντικτ και τον Μάρτιν να υποδύονται τους χαρακτήρες τους όταν θα είναι πενήντα ετών –την ηλικία που συνήθως έχει ο Σέρλοκ στα βιβλία και τις ταινίες, είναι απλά συναρπαστική» λέει ό Μόφατ και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Προς το παρόν, θα περιμένουμε με ανυπομονησία τα Χριστούγεννα του 2015 για να συναντήσουμε και πάλι δυο αγαπημένους χαρακτήρες που δεν μοιάζει πιθανό να βαρεθούμε σύντομα...

flix.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis