Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:32 | 18/02/2015

 

Η επόμενη μεγάλη έξοδος των μεταλλαγμένων του Σίνγκερ στις αίθουσες, υπολογίζεται για τις 19 Μαϊου 2016.

Μέχρι τότε ο Μπράιαν Σίνγκερ φαίνεται πως δεν θα σταματήσει να μας «παρενοχλεί» διαδικτυακά, με μικρές αποκαλυπτικές δόσεις του...«Apocalypse»!

Μία νέα εικόνα, σχεδιασμένη από τον βετεράνο σκηνογράφο Γκραντ Μέιτζορ («Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»), έκανε την εμφάνισή της στο προσωπικό λογαριασμό του σκηνοθέτη στο twitter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποιος κάθεται μπροστά από το ρετρό αεροσκάφος; Μήπως ο Όσκαρ Άιζακ, λίγο πριν μεταλλαχθεί στον «επώνυμος» κακό του τίτλου (Apocalypse); Για αποσαφηνίσεις θα περιμένουμε τρέιλερ ή νέο tweet.

Για να τα πάρουμε από την αρχή,στη μυθολογία της Μάρβελ ο Apocalypse είναι ένας πανίσχυρος αρχαίος μεταλλαγμένος, εμποτισμένος με μια ιδεολογία υπεροχής, σύμφωνα με την οποία μόνο οι ισχυρότεροι του είδους του αξίζουν να επιβιώσουν. Τα γενετικά του πειράματα στρέφουν τον ένα μεταλλαγμένο απέναντι στον άλλο, σε σημείο που κάποια στιγμή ακόμα και ήρωες όπως ο Wolverine κι ο Angel ανακαλύπτουν τη σκοτεινή τους πλευρά και συνεργάζονται μαζί του. Στο «The Age of Apocalypse» οι X-Men βιώνουν την εμπειρία ενός εναλλακτικού μέλλοντος με τον Apocalypse να έχει υπό τον έλεγχό του την Αμερική, στην οποία έχει επιβάλει στρατιωτικό καθεστώς.

 

ΠΗΓΗ: cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis