Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:17 | 03/11/2018

Στην κυριολεξία "Άγιο" είχε το πλήρωμα περιπολικού από το Α.Τ Ανδρίτσαινας όταν ενώ βρισκόταν εν κινήσει "εφυγε" ο ενας μπροστινός τροχός! Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της Νέας Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ηλείας Γρηγόρης Κατσώλης, τα περισσότερα οχήματα ειναι κακοσυντηρημένα με πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα. Πιο συγκεκριμένα ο κος Κατσώλης τόνισε: 

[custom:google-ads]

"Κουραστήκαμε να ζητούμε τα αυτονόητα, κουραστήκαμε να γινόμαστε δέκτες παραπόνων αγανακτισμένων συναδέλφων, οι οποίοι προκειμένου να εκτελέσουν την υπηρεσία τους παίζουν την ζωή τους κορόνα γράμματα. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αφορούν το όχημα του Α.Τ Ανδρίτσαινας το οποίο λίγο έλειψε να αποτελέσει αιτία για δυσάρεστες καταστάσεις, καθως εν κινήσει παρουσίασε βλάβη στο εμπρόσθιο σύστημα κίνησης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πoια Αστυνομία αποκτά θωρακισμένα Jeep Grand Cherokee περιπολικά


Μιλάμε για ένα όχημα με τουλάχιστον 200.000 χλμ με το οποίο καλούνται οι συνάδελφοι να εκτελέσουν υπηρεσία σε ένα οδικό δίκτυο άκρως επικίνδυνο. Η Δ.Α Ηλείας χρήζει άμεσα ενίσχυσης σε μηχανοκίνητο εξοπλισμό πρίν θρηνήσουμε θύματα, δεν επαιτούμε,απαιτούμε τα αυτονόητα, τα ακρως απαραίτητα, γιατί καλή και απαραίτητη κρίνετε η αστυνόμευση όλων των περιοχών, ακομα και των ποιό απομακρυσμένων, όμως για να στεφθεί με επιτυχία πρέπει να υπάρχουν και τα απαραίτητα μέσα.

Οι συνάδελφοι δεν είναι αναλώσιμοι απαιτούν κατάλληλες συνθήκες εργασίας προκειμένου να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Ευήκοα ώτα υπάρχουν άραγε;;; "

odigos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis