Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:35 | 12/05/2018

Έκανε το λάθος να μην ακολουθήσει τις συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. ένας ηλικιωμένος και... ξύπνησε την ώρα που είχαν εισβάλει διαρρήκτες στο σπίτι του στην κοινότητα Λημνιά της Καβάλας! Το αποτέλεσμα ήταν οι δυο άγνωστοι κακοποιοί να τον ξυλοκοπήσουν για να μην καλέσει σε βοήθεια.

Οι δράστες εξουδετέρωσαν κάθε αντίσταση του άτυχου 84χρονου και, αφού τον ακινητοποίησαν, ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού ώσπου ανακάλυψαν το χρηματικό ποσό που φύλαγε για ώρα ανάγκης, το άρπαξαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό τους.
[custom:google-ads]
Στο μεταξύ, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καβάλας σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος μιας 66χρονης Ελληνίδας, η οποία είχε μπει για να ψωνίσει σε ένα σουπερ μάρκετ της πόλης στις 30 Απριλίου, αλλά είχε βρει εκτεθειμένο το πορτοφόλι μιας 57χρονης και το είχε "βουτήξει"! Για καλή τύχη του θύματος δεν είχε προλάβει να ξοδέψει τα 370 ευρώ που περιείχε και της αποδόθηκαν! Όμως, η δράστιδα είχε "ξεφορτωθεί" τα προσωπικά έγγραφα που είχε μέσα το πορτοφόλι.

Πηγή: protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis