Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 05/07/2018

Ένας έφηβος συνελήφθη την Τετάρτη ως ύποπτος για τη δολοφονία της 6χρονης Alesha McPhail στο Isle of Bute στη Σκωτία.

Η σορός του κοριτσιού βρέθηκε τη Δευτέρα λίγες ώρες μετά από τη δήλωση της εξαφάνισής της. Οι αρχές εξακολουθούν παρ’ όλ’ αυτά να αναζητούν πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου της, ζητώντας τη βοήθεια οποιουδήποτε γνωρίζει κάτι, ή είδε το παιδί λίγο πριν πεθάνει.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, το αγόρι που συνελήφθη είναι κάτω των 18 και χαρακτήρισε τη σύλληψή του ως σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

[custom:google-ads]

Η Alesha έμενε στο Airdrie και είχε πάει στο νησί για να επισκεφθεί τη γιαγιά της κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών της.

Η σορός της Alesha McPhail βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο.

Την περασμένη Δευτέρα στις 06:25 το απόγευμα, ανάστατοι ο παππούς και η γιαγιά της, καθώς δεν την έβρισκαν, ανέφεραν την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Η Alesha McPhail σε παλιότερες ξέγνοιαστες στιγμές

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες και τελικά μετά από λίγες ώρες βρέθηκε άγρια δολοφονημένη περίπου μισό μίλι μακριά από το σπίτι των παππούδων της σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο.

Τραγικές φιγούρες η 23χρονη μητέρα της και ο 25χρονος πατέρας της, ο οποίος κατέρρευσε όταν έφτασε στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρό το παιδί του.

Δάσκαλοι και συμμαθητές της μικρής Alesha έκαναν λόγο για ένα χαμογελαστό και πρόσχαρο παιδί, χαρακτηρίζοντάς την, η χαρά της ζωής.

 

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ αναμένονται νέες ανακοινώσεις για τη σύλληψη του ανήλικου.

Πηγή: athensmagazine.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis