Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:01 | 26/08/2015

Λεμεσός: Σκηνές βγαλμένες από ταινία του Χόλιγουντ διαδραματίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα στη Λεμεσό όταν γύρω στις 5.20π.μ. μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικοί, έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει, ωστόσο αυτός μόλις τους αντιλήφθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα, προσπάθησε να διαφύγει. Τα μέλη του ΟΠΕ, ακολούθησαν το όχημα. Για την ακινητοποίηση του, έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς με το υπηρεσιακό τους πιστόλι, χωρίς ωστόσο ο οδηγός, να σταματήσει.

Στη συνέχεια, το εν λόγω όχημα εισήλθε σε πάροδο, όπου ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δύο σταθμευμένα οχήματα και να ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός, εξήλθε του οχήματος και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, σε απόσταση μερικών μέτρων.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 30χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 85μg%, αντί 22μg%. Οδηγήθηκε στην Τροχαία Λεμεσού, όπου υπεβλήθη σε τελική εξέταση αλκοόλης, χωρίς όμως να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis