Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:23 | 18/11/2017

Στα χέρια των αστυνομικών έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη έπεσε ένας 29χρονος ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα διέπραξε ληστεία σε περίπτερο στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 29χρονος τα ξημερώματα «χτύπησε» ένα περίπτερο από το οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ. Μάλιστα αποχωρώντας από το σημείο πυροβόλησε μία φορά στον αέρα.

[custom:google-ads]

Απείλησε αστυνομικούς

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Χαριλάου-Ανάληψης, εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα στην ίδια περιοχή, τον 29χρονο,  ο οποίος προκειμένου να διαφύγει έστρεψε το όπλο εναντίον τους και στη συνέχεια επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ταξί.

Πυροβολισμοί στην Άνω Πόλη

Ακολούθησε καταδίωξη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που ακολούθησαν το ταξί το οποίο ακινητοποίησαν στην περιοχή της Άνω Πόλης. Ο δράστης απείλησε ξανά τους αστυνομικούς με το όπλο ενώ πυροβόλησε μία  φορά στον αέρα προσπαθώντας να ξεφύγει. Ωστόσο έπειτα από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα ένας σκούφος, ένα κασκόλ και ένα ζευγάρι χειροπέδες και το ποσό που είχε αφαιρέσει από το περίπτερο ο δράστης.

Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ληστεία κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

www.dailythess.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι ισχύει για την επιφυλακή και τον εβδομαδιαίο χρόνο εργασίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis