Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:13 | 08/06/2018

Σκηνές από αστυνομική ταινία τα ξημερώματα στο Σχιστό. Ένα βαν με τρία άτομα δεν σταμάτησε σε έλεγχο. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν καταδίωξη. Πανικός στον δρόμο από τους επικίνδυνους ελιγμούς των κακοποιών. Έπεσαν πυροβολισμοί ενώ το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε.

Όλα ξεκίνησαν στις 03:30 τα ξημερώματα κοντά στο νεκροταφείο του Σχιστού. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα βαν χωρίς πινακίδες να κινείται ύποπτα και επιχείρησαν να το σταματήσουν για έλεγχο. Ο οδηγός του ύποπτου οχήματος όμως αντί να σταματήσει πάτησε το γκάζι και άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς προκαλώντας πανικό σε διερχόμενους οδηγούς.

[custom:google-ads]

Το ύποπτο βαν με τρία άτομα άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύητα με κατεύθυνση προς Ασπρόπυργο. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν τους υπόπτους ρίχνοντας πυροβολισμούς αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια με στόχο τα λάστιχα του οχήματος.

Αρκετά λεπτά αργότερα και ενώ το βαν κινούνταν κοντά στα Ναυπηγεία ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το βαν βγήκε από την πορεία του και ανατράπηκε.

Οι δυο από τους τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτό κατάφεραν να βγουν και να απομακρυνθούν τρέχοντας.

Ο οδηγός είχε εγκλωβιστεί και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους περάσουν χειροπέδες.

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δυο υπόπτων που κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος τους.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis