Άγριος καβγάς γιαγιάδων: Η μια στο νοσοκομείο, η άλλη στο κελί

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
Άγριος καβγάς γιαγιάδων: Η μια στο νοσοκομείο, η άλλη στο κελί

Ασυνήθιστος ήταν ο καβγάς που διαδραματίσθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην κοινότητα της Τάλας, αφού ενεχόμενες ήταν δύο γιαγιάδες. Αιτία του καβγά, τα δικαιώματα χρήσης του νερού στα γειτνιάζοντα χωράφια τους και αποτέλεσμα της... σύρραξης, ήταν να καταλήξει η μια στο νοσοκομείο και η άλλη στο κελί.

Πρωταγωνίστριες του αλλιώτικου αυτού επεισοδίου που κλήθηκε να διερευνήσει η Αστυνομία ήταν μια 84χρονη και μια 70χρονη. Οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες συναντήθηκαν στα χωράφια τους το απόγευμα της Τρίτης και άρχισαν να φιλονικούν για τη χρήση του νερού στις περιουσίες τους. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φιλονικία εξελίχθηκε σε χειροδικίες, με αποτέλεσμα η 70χρονη σε κάποια στιγμή να σπρώξει την 84χρονη που, χάνοντας την ισορροπία της, έπεσε προς τα πίσω και χτύπησε σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Η 84χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η 70χρονη μετά το επεισόδιο εξαφανίσθηκε και αναζητείτο όλο το βράδυ. Η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και οι έρευνες για τον εντοπισμό της και εκτέλεση του εντάλματος συνεχίζονται.

Πηγή: philenews.com