Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 21/09/2017

Νέα κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον ανεξάρτητο βουλευτή, Στάθη Παναγούλη και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα ξέσπασε. 

Ο κ. Παναγούλης κατηγόρησε τον κ. Τόσκα ότι του παρέδωσε ελλιπείς τους φακέλους πολιτικών φρονημάτων της οικογένειάς του, αποκρύπτοντας σημαντικά έγγραφα, ενώ επέμεινε ότι υπηρέτησε τη χούντα αποκαλώντας τον «γυμνοσάλιαγκα».

«Ούτε νερουλάς στο Κομπότι δεν θα μπορούσατε να μπείτε αν δεν είχατε πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα χρόνια αφήσαμε κάποιους γυμνοσάλιαγκες να καπηλεύονται την αντίσταση… Είστε πλαστογράφος της ιστορίας και έχετε αποδείξει πως είστε ανίκανος και ανεύθυνος κι αν σας βάλουν να φυλάξετε άδεια αποθήκη, θα σας κλέψουν τα κλειδιά». Για να ενισχύσει, μάλιστα, τους ισχυρισμούς του, ο κ. Παναγούλης κατέθεσε και μια φωτογραφία με τον πατέρα του αναπληρωτή υπουργού κάτω από το πουλί της Χούντας.

[custom:google-ads]

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος αντέτεινε: «Ο πατέρας μου ήταν απότακτος του Βενιζελικού Κινήματος του ’36, τραυματίας του Αλβανικού Μετώπου και ένας εκ των σαμποτέρ του Γοργοπόταμου». Ενώ ο κ. Τόσκας είπε ακόμη ότι ο πατέρας του εργάστηκε στο κρατικό εργοστάσιο αεροπλάνων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μίλησε για ντελίριο συκοφαντίας εκ μέρους του βουλευτή και διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν να συκοφαντείται ο ίδιος που «άνοιξε» νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί (2029) τους φακέλους.

«Αν αφαιρέθηκαν έγγραφα διαχρονικά, δεν μπορώ να πω κάτι, εκείνη την εποχή υπουργός Εσωτερικός δεν ήμουν εγώ, αλλά ο κ. Παναγούλης και αν ήθελε θα μπορούσε να είχε ενδιαφερθεί», είπε ακόμη ο υπουργός.

Πηγή: ant1news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis