Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:32 | 17/07/2019

Σε φονικό κατέληξε ένας καυγάς μεταξύ δύο αλλοδαπών γαμπρού και κουνιάδου στη Ν. Αγχίαλο σήμερα το μεσημέρι και την τελευταία του πνοή άφησε στις 4.30 το απόγευμα, καθ’οδόν προς το Νοσοκομείο Βόλου, ένας άνδρας 38 χρονών, τον οποίο πιο πριν έπληξε με μαχαίρι ο 41χρονος συγγενής του, στο σπίτι του οποίου βρισκόταν έτρωγαν και έπιναν μαζί, μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των δύο ανήλικων παιδιών του.

 

 

 

 

Το σπίτι στο οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα

Με αίματα γέμισε ο δρόμος έξω από το σπίτι που έγινε το έγκλημα

Άνδρες της σήμανσης συλλέγουν στοιχεία για το φονικό. Ο δράστης φέρεται να πέταξε το μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε το θύμα σε παρακείμενο οικόπεδο.

 

 

 

 

Το αποτρόπαιο έγκλημα – που αποκάλυψε πρώτο το magnesianews.gr – έγινε σήμερα το μεσημέρι, μεταξύ ενός 41χρονου Αλβανού και ενός 38χρονου ομοεθνή του, που είναι πρώτος ξάδελφος της γυναίκας του, με τον δεύτερο να αφήνει την τελευταία του πνοή πάνω σε αγροτικό αυτοκίνητο, ενώ μεταφερόταν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες, βρισκόταν στο σπίτι του δράστη, σε μονοκατοικία στην οδό Χ. Ευλογημένου, στο κέντρο της Ν. Αγχιάλου και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, και ο 41χρονος που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, τράβηξε μαχαίρι και έπληξε τον 38χρονο τρεις φορές στο στήθος, μπροστά στη γυναίκα και στα δύο ανήλικα παιδιά του, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

Με αγροτικό στο Νοσοκομείο

Ομοεθνείς των δύο συγγενών που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί αμέσως φόρτωσαν τον μαχαιρωμένο άνδρα σε αγροτικό αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για το Βόλο, προκειμένου να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, χωρίς να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ.
Τελικά είδαν ένα ασθενοφόρο επί των οδών Ιάσονος – Φιλελλήνων στο Βόλο, σταμάτησαν για να ανεβάσουν τον τραυματία που αιμορραγούσε στο ασθενοφόρο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου

Βγήκε στην αγορά μεθυσμένος

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, μετά το φονικό και σε κατάσταση μέθης περπατούσε αμέριμνος στην αγορά της Ν. Αγχιάλου όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο.

magnesianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis