Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:29 | 08/04/2017

Εκρηκτικές όσο και απρόβλεπτες διαστάσεις πήρε το πρωί της Πέμπτης σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr σύσκεψη "ενημέρωσης" στο αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ για το φλέγον όπως έχει εξελιχθεί θέμα της άμεσης δράσης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, η σύσκεψη που έγινε σε κατάμεστη αίθουσα, παρουσία των επικεφαλής αξιωματικών και πλήθος προσωπικού, ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ άρχισε να παραθέτει στοιχεία για τα ακίνητα περιπολικά και τις ομάδες ΔΙΑΣ, δηλώνοντας μάλιστα πως ο πολίτης έξω αιμορραγεί από το έγκλημα και η σκέψη της ηγεσίας της ΓΑΔΑ είναι στους στόχους, στα δικαστήρια και στα μέτρα.

Με τη λήξη της τοποθέτησης του ο κ. Γερακαράκος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, στράφηκε προς τον αττικάρχη και τον ρώτησε ποιες απαντήσεις υπάρχουν και τι σκοπεύει να κάνει ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα της αστυνόμευσης και της ασφάλειας του πολίτη.

Προς έκπληξη όλων και όπως περιγράφεται παραστατικά η σκηνή, ο υποστράτηγος Αλκιβιάδης Ασημακόπουλος έστρεψε βλέμμα απαξίας στον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, απαξιώνοντας όπως τονίζεται στο πρόσωπο του το θεσμό και το σύνολο του αστυνομικού πληθυσμού που εκπροσωπεί και είπε απλώς, "άλλος;".

Ακολούθησε έκρηξη οργής και διαμαρτυριών, ο αττικάρχης αποχώρησε και ο διοικητής της άμεσης δράσης περιορίστηκε να σημάνει τη λήξη της σύσκεψης "ενημέρωσης" και αναζήτησης λύσης στα ουσιώδη προβλήματα της αστυνομίας και φυσικά της κοινωνίας που για μια ακόμη φορά, τέθηκε δυστυχώς στο περιθώριο της αδιαφορίας και υπό το βάρος ενός ναπολεόντειου βλέμματος και συνδρόμου απαξίας.

bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis