Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:14 | 19/10/2017

Στις 20 Νοεμβρίου λήγει η διετής θητεία του ταξίαρχου Αναστάσιου Αναστασάκου ως primus inter pares των αδιάφθορων.

Μια θητεία που ομολογουμένως χαρακτηρίζεται και ως εκ τούτου κρίνεται επιτυχημένη και κυρίως, δίχως έρευνες με υπηρεσιακά ιδιοτελείς σκοπούς ή παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, έχοντας υπηρετηθεί κατά γράμμα η πρώτη εντολή - νουθεσία του κ. Aρχηγού, άμα τη αναλήψει καθηκόντων Αναστασάκου.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Αναστασάκος, διαδέχτηκε στους αδιάφθορους τον απόστρατο σήμερα αξιωματικό θρύλο της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρο Σταυρόπουλο, τον μόνο στα χρονικά που δύο εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση των πινάκων με τους ευδοκίμους αποστρατευθέντες αξιωματικούς, έτυχε τέτοιου μεγέθους αξιοζήλευτης επιλογής από ιδιωτικό κολοσσό, ο οποίος αυταπόδεικτα και αυτόχρημα προσδιόρισε ορισμό και μέγεθος στο τεράστιο λάθος Τόσκα.

Ο κ. Αναστασάκος έχοντας άθελα του εμπλακεί σε ένα θυελλώδες παρασκήνιο ίντριγκας και πολιτικών επί της ουσίας σκοπιμοτήτων αξιωματικών που "εμβαπτίστηκαν" στα νάματα του ΣΥΡΙΖΑ με εκ Θεού αποκάλυψη στο δρόμο προς τη Δαμασκό και θέλησαν να ξεφορτώσουν από την ιεραρχία οτιδήποτε συνιστούσε απειλή για την αυτού (φευ) "μεγαλειότητα" τους, ανέλαβε μέσα σε καθεστώς αμφισβήτησης και έχοντας πάνω του το τεράστιο ειδικό βάρος αυτής καθαυτής της προβληματικής για την αστυνομία διαδοχής.

Όμως τα κατάφερε.

Κράτησε τις εσωτερικές ποθέσεις έξω από σκοπιμότητες και συμβόλαια υπηρεσιακής εξόντωσης αξιωματικών και δίνει αυτοδίκαια το κάθε δικαίωμα στον κάθε Τόσκα να σεμνύνεται για την επιλογή. Θα γίνει όμως έτσι; Θα παραταθεί έστω μέχρι τον Ιανουάριο και τις τακτικές κρίσεις η παραμονή του στην  λεωφόρο Κηφισίας, ή θα "εξοβελιστεί" σε θέση ψυγείο, όπως είχε γίνει με τον κ. Σταυρόπουλο, ώστε αυτοί οι ίδιοι που "ναρκοθέτησαν" τον τελευταίο να καρατομήσουν σε δό μήνες και τον κ. Αναστασάκο, στο προσωπο του οποίου διαβλέπουν τη νέα απειλή;

Το ερώτημα για τον Τόσκα είναι ως εκ τούτου.

Θα ακούσει και θα υπακούσει στις Σειρήνες που ζητούν αλλαγή ... συνολική κι εκ βάθρων αναδόμηση- ψιμυθίωση, ή θα μείνει και θα εμμείνει σταθερός στα όσα διαπρύσια υποστίριξε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προασπίζοντας στον υπερθετικό βαθμό την επιλογή του.

Πηγή: bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis