Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:20 | 30/06/2017

Άγριο παρασκήνιο σκέπασε σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας bloko.gr τις μεταθέσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ, με όλα τα στοιχεία να συνηγορούν ότι έγιναν με αδιαφανείς κανόνες και ιδιοτελείς συνθήκες.

Κι ενώ οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για δημοσιοποίηση των μεταθεσεων στο ΡΟL, τα δημοσιεύματα του bloko.gr προκάλεσαν την παρέμβαση του κ. αρχηγού, ο οποίος φέρεται να εξετάζει μια προς μια τις μετακινήσεις.

Καλά ενημερωμένες πηγές σημειώνουν ότι αφήνουν άδεια τα τμήματα με αξιωματικούς και ενισχύουν αφειδώς τμήματα τροχαίας όπως της ΠΑΘΕ στη Λάρισα (6 με 7 μεταθέσεις) και του πρώτου τμήματος τροχαίας νοτιοανατολικής Αττικής, όπου εκεί ως "υποβολέας" παρουσιάζεται συνδικαλιστής του ΑΚΙΔΑ.

Τρίτεκνος αστυνόμος φέρεται ότι πήρε μετάθεση για την περιφέρεια όταν αιτήματα άλλων τρίτεκνων αξιωματικών με περισσότερα χρόνια απορρίφθηκαν, ενώ σύμφωνα με όσα επίσης σημειώνονται, αγνοήθηκαν προκλητικά οι προτάσεις των διευθύνσεων και των γενικών διευθύνσεων.

Κι ενώ αγνοήθηκαν οι προτάσεις, αξιωματικοί δίχως πρόταση ή άλλου είδους αίτημα, εμφανίζονται να μετακινούνται ως "προϊόν" η απόφαση περιεχομένου κάποιου τετράγωνου λευκού χαρτιού.

Πηγή: www.bloko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τα Εξάρχεια μπορούν να καθαριστούν σε 16 ώρες. Μπορεί και λιγότερο..."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis