Άδειασαν τα ρεζερβουάρ οχημάτων του δήμου Ανδραβίδας

Άδειασαν τα ρεζερβουάρ οχημάτων του δήμου Ανδραβίδας

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, άγνωστοι «κυνηγοί» καυσίμων έκαναν επιδρομή στον χώρο στάθμευσης του όρχου οχημάτων του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στην περιοχή της Μυρσίνης και δεν άφησαν ούτε… σταγόνα στα ρεζερβουάρ!

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες γνώριζαν καλά τα κατατόπια και, παρ’ όλο που πρέπει να πήγαν εκεί με βυτιοφόρο για να αντλήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα καύσιμα, κινήθηκαν μακριά από τα φώτα και την κάμερα ασφαλείας που ελέγχει τον χώρο. Στη συνέχεια, «ρούφηξαν» τα καύσιμα από οκτώ απορριμματοφόρα και δύο φορτηγά, ξήλωσαν δύο μπαταρίες από τα οχήματα και εξαφανίστηκαν το ίδιο αθέατοι όπως είχαν έρθει!

Όταν οι εργαζόμενοι στον δήμο πήγαν να ξεκινήσουν για την αποκομιδή των απορριμμάτων, διαπίστωσαν ότι τα ντεπόζιτά τους ήταν άδεια και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των υπευθύνων του δήμου, εκλάπησαν γύρω στα 1.000 λίτρα πετρελαίου. Παρόμοια εισβολή στο αμαξοστάσιο είχε γίνει και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και πάλι χάθηκε μεγάλη ποσότητα καυσίμων.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr