Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:35 | 08/06/2015
Την αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε η καταγγελία του Αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένη Πάκου, σχετικά με την απαγόρευση εισόδου ανδρών των ΜΑΤ στο Κοινοβούλιο για το "κάλεσμα της φύσης, όπως αποφάσισε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε το γεγονός μέσω Twitter.
 
"Όταν είχαν μπει οι αντιεξουσιαστές στη Βουλή η κα Ζωή τους άφησε λόγω Δημοκρατίας, αν πάνε στην τουαλέτα τα ΜΑΤ όχι! Αίσχος!", έγραψε.
 
 
Ο κ. Πάκος, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1, δήλωσε ότι με "εντολή" της Προέδρου της Βουλής απαγορεύθηκε το Σάββατο η είσοδος στο κτίριο του Κοινοβουλίου σε άνδρες των ΜΑΤ, που ήθελαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, αμέσως μετά την απόπειρα των ανδρών των ΜΑΤ, η οποία προσέκρουσε στην ενόχληση της Προέδρου της Βουλής από την παρουσία τους στον εξωτερικό χώρο, δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να τους μιμηθούν για να ικανοποιήσουν την φυσική τους ανάγκη.
 
Ο ένας εξ αυτών ήταν ένστολος και ο άλλος με πολιτικά, με αποτέλεσμα ο φρουρός στην είσοδο της Βουλής, που αναγκάζεται πλέον βάσει των νέων δεδομένων να κάνει "face control" στους συναδέλφους του, να απαγορεύσει στον ένστολο άνδρα την είσοδο στο κτήριο του Κοινοβουλίου, την ώρα που ο αστυνομικός της Ασφάλειας με την πολιτική περιβολή, δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει στο κτήριο και να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.
 
http://news247.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis