Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 27/09/2019

Τελείως ανανεωμένο είναι το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, στο οποίο είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ελαιοχρωματισμού του.

Η όψη του κτηρίου προς την παραλία έχει ολοκληρωθεί και πλέον βλέπει κανείς ένα όμορφο κτίσμα κατά την βόλτα του στην πόλη. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία της Αστυνομίας, καθώς οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και κάθε άλλο παρά παραμελημένες πρέπει να δείχνουν.


Όπως μας ενημερώνει ο αστυνομικός διευθυντής Ζακύνθου, Θοδωρής Τσάτσαρης

«Κάναμε αναφορά στο αρχηγείο, για το αίτημά μας, το οποίο και ενέκρινε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια προκηρύχθηκε διαγωνισμός και προχωρήσαμε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, σύμφωνα με τις οποίες το έργο το ανέλαβε ένας εργολάβος από την Ηλεία». Παράλληλα μας ενημερώνει ο αστυνομικός διευθυντής, ήρθαν σε επικοινωνία με την αρχιτεκτονική επιτροπή, έτσι ώστε να βαφτεί το κτήριο, χωρίς να «ενοχλεί» την καλαισθησία. Αναφέρει συγκεκριμένα: «Κάναμε αίτηση και στην αρχιτεκτονική επιτροπή, προκειμένου το χρώμα να είναι μέσα στα προβλεπόμενα, ώστε να μην προβούμε σε μια άστοχη ενέργεια».

Ουσιαστικά πρόκειται για εργασίες συντήρησης του κτηρίου, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καλαισθησία του χώρου.

Οι εργασίες ελαιοχρωματισμού βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και υπολογίζεται ότι σε 1 με 2 εβδομάδες θα έχουν ολοκληρωθεί. Μας δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής: «Χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα, γιατί και τα παράθυρα είναι ξύλινα, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτείται χρόνος για τη συντήρησή τους. Στόχος μας ήταν η καλή συντήρηση του κτηρίου μας αλλά και η καλαισθησία του χώρου».

imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis