Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:50 | 28/01/2017

Έφτασαν τις εννέα οι συλλήψεις των μελών της σπείρας Ελλήνων που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στην Κάλυμνο. Άλλος ένας συνελήφθη στο νησί, όπου είχαν ήδη πέσει στα χέρια των αστυνομικών έξι άνδρες και μια γυναίκα, ενώ ένας ακόμη εντοπίστηκε στην Αττική.

Πρώτος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κάλυμνο ένας 48χρονος στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και δυο ναρκωτικά χάπια, ενώ στη συνέχεια άνδρες της Ασφαλείας Αχαρνών συνέλαβαν στην περιοχή ευθύνης τους έναν 36χρονο. Και οι δυο κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που εμπορευόταν ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Κω είχαν συλληφθεί με τις ίδιες κατηγορίες έξι άνδρες ηλικίας 28, 34, 35, 36, 42 και 48 χρόνων και μια 30χρονη γυναίκα, ενώ στην επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Καλυμνίων, της Ασφαλείας Κω και της Ο.Π.Κ.Ε. είχαν κατασχεθεί συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 60,5 γραμμαρίων, μικροποσότητες ηρωίνης, τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,15 εκατοστών και 1.972 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις ναρκωτικών.

Ποσότητα ηρωίνης βάρους 15,7 γραμμαρίων βρέθηκε στην κατοχή ενός 45χρονου Έλληνα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis