Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 12/09/2020

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή της έναρξης της πανδημίας του Covid-19, την επικινδυνότητα που διατρέχουν όλοι οι συνάδελφοί μας που υπηρετούν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και πόσο εκτεθειμένοι είναι, λόγω του πλήθους του κόσμου που καθημερινά διέρχεται από αυτόν (αφίξεις, αναχωρήσεις, εργαζόμενοι, επισκέπτες κ.τ.λ.), αλλά και τον κίνδυνο που διατρέχουν από τους κρατουμένους.

Δυστυχώς, οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν. Καθημερινά τα θετικά κρούσματα πληθαίνουν στον Αερολιμένα, με αποκορύφωμα την ύπαρξη και θετικών κρουσμάτων Covid-19 σε κρατουμένους.

Βρισκόμαστε εμπράκτως δίπλα στους συναδέλφους μας, διανέμοντας ανελλιπώς όλο αυτό το διάστημα αναλώσιμα είδη όπως, γάντια μίας χρήσεως, μάσκες προστασίας προσώπου, απολυμαντικά χεριών, σύγχρονα ηλεκτρονικά θερμόμετρα μετώπου, τοποθετώντας «plexiglass», και πραγματοποιώντας απολυμάνσεις χώρων και υπηρεσιακών οχημάτων.

Η Ένωσή μας, άμεσα προέβη στην απολύμανση των χώρων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ειδικότερα στο Γραφείο Αποτυπωμάτων, στο Διαβατηριακό Έλεγχο και στο Αστυνομικό Τμήμα.

Η συγκεκριμένη απολύμανση, η οποία πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Pest’s Hunters, είναι μία ευγενική χορηγία του εφοπλιστή κου Αθανάσιου ΜΑΡΤΙΝΟΥ τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Δρούμε άμεσα και είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας, ώστε να τους θωρακίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, σε όλες τις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Ένωσής μας.

                                                     

                                                Για το Δ.Σ.
                 -Ο-                                                                               -Ο-
          Πρόεδρος                                                              Γενικός Γραμματέας
   ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                             ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Νικόλαος

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΛ.ΑΣ.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis