Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 06/10/2020

Άλλη μια επιτυχία για το Β.Τ.Τ Βορειοανατολικής Αττικής και την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής!

Την 17/09/20 και περί ώρα 21.00 στην οδό Κολοκοτρώνη στο Χαλάνδρι. Δράστης με δίκυκλο παρέσυρε ηλικιωμένο και εγκατέλειψε αυτόν αιμόφυρτο και αβοήθητο.
 
Καμία καταγγελία έως την επόμενη μέρα 18/09/20, ενημέρωσε η σύζυγος την υπηρεσία μας ότι ο σύζυγος της μεταφέρθηκε με Εκαβ ύστερα από κλήση διερχομένων και παρασύρη του από δικυκλο!
 
Το προσωπικό της Τροχαίας προεξάρχοντος του Τ29/10 ανακριτικού στο οποίο έγινε η καταγγελία δείχνοντας υπέρμετρο ζήλο, επαγγελματισμό και αφοσίωση στην υπηρεσία και το κοινωνικό σύνολο.
 
Ξεσκόνισε κυριολεκτικά κάμερες από τα γύρω σημεία ερεύνησε το αρχείο κλήσεων του Εκαβ και λαμβάνοντας πλήθος καταθέσεων οδηγήθηκε στα ίχνη του δράστη, όπου και τελικά ταυτοποίησε αυτόν σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του!
 
 Η υπηρεσία έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην εξιχνίαση θανατηφόρων Τροχαίων με εγκατάλειψη 
 
Οι δε συγκεκριμένοι συνάδελφοι στους οποίους εκφράζω δημόσια τόσο τα δικά μου συγχαρητήρια όσο και της παράταξης που εκπροσωπώ (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α) είναι το δεύτερο στη σειρά θανατηφόρο που εξιχνιάσει!!
 
 Κλείνοντας να τονίσω ότι τα συγχαρητήρια τόσο τα δικά μου όσο και της συνδικαλιστικής παράταξης Μ.ΠΡΟ.ΣΤΑ Β/Α δεν υποκαθιστούν την πολιτεία και την υπηρεσία!
 
Επίσης δείχνουν την υψηλή εκπαίδευση των στελεχών της Τροχαίας και την αφοσίωση τους στο κύριος έργο τους έστω και αν κάποιοι μεταφέρουν ξένα καθήκοντα από το κυρίως έργο και αποστολή.
 
 Συγχαρητηρια και πάλι στους συναδέλφους μου του ανακριτικού και στην υπηρεσία για τον ζήλο και ας ελπιζουμε το  όπου ετάχθη.
 
  Αποστολόπουλος Δημήτρης
              Συνδικαλιστής
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis