Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 26/10/2019

Tα ξημερώματα της 25/10/19 το κέντρο επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει για  κλοπή σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Σπάτων με τους δράστες να έχουν διαφύγει με αυτοκίνητο.

Το όχημα του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Δυτικής Αττικής μέσα σε 10 λεπτά εντοπίζει το όχημα με τους δράστες  στην Αττική οδό, οι οποίοι στην θέα τους αναπτύσσουν ταχύτητα και δεν σταματούν παρά τις υποδείξεις του πληρώματος, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Φτάνοντας στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου οι δράστες εγκαταλείπουν το όχημα θεωρώντας πως οι συνθήκες χαμηλού φωτισμού και η βλάστηση θα τους ευνοήσουν για να ξεφύγουν. Ο ένας εξ αυτών σημαδεύει τον έναν αστυνομικό με όπλο, ο οποίος χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, βάση της άρτιας εκπαίδευσης του, λαμβάνει κάλυψη  και πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό με αποτέλεσμα ο δράστης να αρχίζει να τρέχει.
 
Στην συνεχεία οι αστυνομικοί  κατεδίωξαν τους  δράστες και τους συνέλαβαν ενώ ταυτόχρονα κατέφθασαν και ενισχύσεις .
 
Στο σημείο βρέθηκαν κουκούλες, γάντια καθώς και τα χρυσαφικά που είχαν κλαπεί. 
 
Η ηθική αναγνώριση λοιπόν όσων αψηφούν τον κίνδυνο του αστυνομικού επαγγέλματος και αγωνίζονται για να συμβάλουν αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του εγκλήματος, αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση απέναντι τους. 
 
Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά διότι έχει διαπιστωθεί πως παράγεται έργο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σημερινής κοινωνίας παρ'ολα τα προβλήματα που πρέπει καθημερινά να αντιμετωπίζει ένας αστυνομικός
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis