Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:09 | 12/07/2016

Του Φάνη Ευαγγελοδήμου

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία από το Αστυνομικό τμήμα Ελευσίνας σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου.

Το χρονικό

Τις τελευταίες ημέρες είχαν περιέλθει πληροφορίες στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας πως ημεδαπός άνδρας στον Ασπρόπυργο και στη θέση Άνω Φούσα προβαίνει στην καλλιέργεια καθώς και στην πώληση κάνναβης(χασίς),η οποία βρίσκεται σε περιφραγμένο οικόπεδο.Άμεσα το Α.Τ Ελευσίνας ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας του Ασπροπύργου για όλα τα ανωτέρω.

Screenshot_2

Την 11/07/2016 και περί ώρα 17.00 αστυνομικοί των προαναφερόμενων υπηρεσιών μεταβήκανε στο σημείο(περιφραγμένο οικόπεδο),και έξωθεν αυτού ανευρέθη ο φερόμενος ως δράστης ο οποίος δήλωσε ιδιοκτήτης του χώρου ενώ στη κατοχή του είχε τα κλειδιά από το λουκέτο της περίφραξης,την οποία άνοιξε και τους κάλεσε να εισέλθουν.

Στο οικόπεδο υπήρχε διαμορφωμένος χώρος -παρτέρι μεγάλης έκτασης όπου ανευρέθησαν,εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 248 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,5 μέτρο εκαστο 3 δενδρύλλια σε γλάστρες καθώς και λιπάσματα και γεωπονικά φάρμακα για την καλλιέργεια των ανωτέρω.

 

Screenshot_1

Επίσης ανευρέθη όπλο πιστόλι μάρκας cz γεμάτο με 11 φυσίγγια των 9mm καθώς και ένα κουτί με 30 πλήρη φυσίγγια ιδίου διαμετρήματος δράστης δεσμεύτηκε κ οδηγήθηκε στο Α.Τ Ασπροπύργου.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως λόγω έλλειψης δυναμικού και από τις 2 υπηρεσίες ασχολήθηκαν κυρίως 2 αστυνομικοί πέραν του ωραρίου υπηρεσίας δείχνοντας υπερβάλλον ζήλο καθώς επίσης άξιο λόγου είναι πως καθόλη την επιχείρηση ήταν παρόντες ο Διοικητής Τ.Α Ασπροπύργου καθώς και η Διοικητής του Α.Τ Ελευσίνας.

Για άλλη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στη Διοίκηση των ανωτέρων υπηρεσιών για τη σωστή διαχείρηση,συνεργασία και καθοδήγηση τους  οσο και στο προσωπικό τους για τον υπερβάλλον ζήλο αλλά και την αποτελεσματικότητα τους.

 

Screenshot_3

Διαβάστε περισσότερα στο gorganews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis