Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον Υπ/κα Γιάννη Καργιωτάκη - 3ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης υποταγής - ΦΩΤΟ

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον Υπ/κα Γιάννη Καργιωτάκη - 3ος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης υποταγής - ΦΩΤΟ

 Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης υποταγής (grappling) συμμετείχε ο Γιάννης Καργιωτάκης, που διεξάγεται στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Κατέλαβε την Τρίτη θέση ύστερα από 4 αγωνες

Στον πρώτο αγώνα νίκησε τον πρωταθλητή της Σερβίας Marco Petkovic με 14-0.

Στον δεύτερο αγώνα νίκησε τον πρωταθλητή της Ουκρανίας Victor Meteiko με 7-0.

Στον τρίτο αγώνα ηττήθηκε από τον Ρώσο Ismailov D με 15-1  και στον μικρό τελικό νίκησε τον πρωταθλητή της Πολωνίας Maciejewski Sebastian με 5-3.

Ο Γιάννης Καργιωτάκης ανέφερε μετά τους αγώνες:

"Πολυ υψηλό το επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. 

Το ήθελα πολύ το μετάλλιο είχα δουλέψει για αυτό. Ειναι η δεύτερη διεθνής διάκριση που φέρνω εντός 1 βδομάδας και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο και πολύ αισιόδοξο γιατί σε 3 μέρες ξεκινάει το Πανευρωπαϊκό Ελευθέρας πάλης και θα συμμετάσχω και σε αυτό.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους τους συναθλητες μου, που βγάλαμε όλη την προετοιμασία μαζί, και ιδιαίτερα στον δασκαλο Sam Kravats.

Επίσης Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mmateam.gr και ιδιαίτερα στον κύριο Γιώργο Πατρελακη και στην Anthraxmachines και ιδιαίτερα στον κύριο Άγγελο Μοσχοπουλο που φρόντισαν για τα ρούχα των αγώνων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα στην υπηρεσία μου Υφαα που μου δίνει την δυνατότητα να κάνω πρωταθλητισμό!

Το μετάλλιο αυτό το αφιερώνω στους συναδέλφους μου Α/Α Γιαννακάκη Δημήτριο, Αρχ/κα Χατζή Δημήτρη, Αρχ/κα Καμπουρακη Δημήτρη, αρχ/κα Καλτσά Αναστάσιο, Αρχ/κα Τσαμη Γιώργο και την αξιωματικό υπηρεσίας Αρχ/κα Δανδόλου Μαριάνθη που με δίδαξαν πολλά και καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στα αστυνομικά τους καθήκοντα, καθώς και σε όλη την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών (όπου υπηρετούσα παλαιοτερα)."