Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 26/02/2017

Στο πλαίσιο των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων θέτουμε κάθε προβληματισμό μας για τις εκπτώσεις που θεωρούμε πως επέρχονται με τις νέες αλλαγές στα πλαίσια της αναδιάρθρωση-αναδιάταξης των Υπηρεσιών, σύμφωνα με το νέο π.δ. 7/2017.

Η εγκληματικότητα στην πόλη μας καθημερινά έχει αυξητικές τάσεις.

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις!

Κλοπές, διαρρήξεις, άσυλο στην περιοχή της Ροτόντας για διακίνηση ουσιών και οι γνωστοί άγνωστοι όποτε κοιμηθούν στραβά βγαίνουν βόλτα με μολότωφ . . .

Παράλληλα οι σταθμεύσεις και τα ατυχήματα αντί να μειώνονται πολλαπλασιάζονται.

Οι συνάδελφοι είναι αναγκασμένοι να μετρήσουν κάθε μέρα το φιλότιμο τους.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης (περιπολικά, Ομάδα Ζ και Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) είναι από τους πρώτους που επιλαμβάνονται στα καθημερινά περιστατικά.

Οι περισσότεροι συμπολίτες μας έχουν νοσταλγήσει τις περιπολίες, δρώντας αποτρεπτικά και μειώνοντας την καθημερινή μικροεγκληματικότητα.

Επίσης τα περισσότερα αστυνομικά τμήματα επιβαρύνονται με υπερβολικά μέτρα τάξης, αναγκάζοντας τους μεν συναδέλφους να εκτελούν υπηρεσία χωροταξικά μακριά από την έδρα τους αλλά και να έχουμε ελλιπής λειτουργία των εν λόγω τμημάτων.

Ελπίζουμε η επικείμενη αλλαγή που θα επέλθει να μην έχει την αντίστοιχη της Άμεσης Δράσης Αττικής, αλλά να επιφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να μην χρειαστεί να παρέμβουμε ως συνδικαλιστικός φορέας.

 

ΧΑΤΖΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αντιπροσώπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας Ομοσπονδίας

www.ekathess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis