Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:49 | 06/03/2022

Ήταν μια ζεστή βραδιά και διπλά ευλογημένη η προχθεσινή για τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου και τις οικογένειες τους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους. Είχαν την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό (λόγω και πανδημίας) να βρεθούν όλοι μαζί, να πιουν ένα κρασί, να ανταλλάξουν μία κουβέντα και ευχές. Και ήταν ιδιαίτερη χαρά η παρουσία τόσο του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου όσο και του νέου Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου.

Άμεση Δράση κοπή πίτας

Η κοπή της πίτας έγινε από τον διοικητή του Τμήματος Άμεσης Δράσης, αστυνόμο Α’, Γιώργο Πικράκη, και τον υποδιοικητή, αστυνόμο Α’, Κώστα Χριστοδουλάκη. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα φλουριά κέρδισαν ο υπαστυνόμος Α’ Παναγιώτης Μουρτζάκης και ο ανθυπαστυνόμος, Κώστας Ταμπουρατζής.

Ο ίδιος ο διοικητής έγραψε σε ανάρτηση του στο facebook: «Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου και του Μητροπολίτη Ρεθύμνης κ.κ. Προδρόμου , πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου. Μεγάλη ευλογία και τιμή που ο Σεβασμιώτατος αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και βρέθηκε κοντά μας . Έχουμε ανάγκη την ευλογία του αφού η Υπηρεσία μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον πόλεμο κατά του εγκλήματος της πόλης μας. Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου εκπροσώπησε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μπαριτάκης καθώς επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος φίλων της τοπικής Αστυνομίας τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως».

Άμεση Δράση κοπή πίτας
cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis