Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:09 | 10/01/2016

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου τρεις περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ισάριθμων ημεδαπών γυναικών που διεπράχθησαν σήμερα στην πόλη του Βόλου.

Συνελήφθη ως δράστης σήμερα το μεσημέρι στην πόλη από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 28χρονος λίγες ώρες νωρίτερα προσέγγισε πεζός τρεις ημεδαπές, ηλικίας 73, 75 και 65 ετών και με τη χρήση βίας αφαίρεσε τις τσάντες τους που περιείχαν μικρά χρηματικά ποσά, καθώς και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα και αντικείμενα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών ο δράστης, εντοπίστηκε και συνελήφθη, τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο οποίο τον ανέμενε 19χρονη ημεδαπή.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα στρατιωτικό μαχαίρι, ένας μεταλλικός σουγιάς τύπου πεταλούδα, καθώς και αφαιρεθέντα αντικείμενα και χρηματικά ποσά, τα οποία αποδόθηκαν στις νόμιμες δικαιούχους.

Ακολούθως, συνελήφθη και η 19χρονη, διότι κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis