Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:18 | 22/03/2018

Επειγόντως εχτές οι επικεφαλείς των Πανελλήνιων συνδυασμών ΕΝΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ & ΔΕΚΑ, Δημήτριος ΠΑΔΙΩΤΗΣ, Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και Εμμανουήλ ΜΑΡΓΕΤΑΚΗΣ αντίστοιχα, συνοδευόμενοι από εκλεγμένους Αντιπροσώπους στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, που υπηρετούν σε Ειδικές Υπηρεσίες, επισκέφτηκαν το Γενικό Λογιστήριο του κράτους για τα επιδόματα επικινδυνότητας των υπηρετούντων στις Ειδικές Υπηρεσίες.

Σε λίγες μέρες λήγει η προθεσμία για την έκδοση της σχετικής Κ.Υ.Α. που θα ρυθμίζει την καταβολή των επιδομάτων επικινδυνότητας ΤΕΕΜ, ΤΣΑΣ, ΜΑΤ, ΠΤΗΤΙΚΑ, ΕΚΑΜ και παρακολουθούμε στενά το ζήτημα, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε αν θα δοθεί νέα προθεσμία ή έχει ήδη ρυθμιστεί το θέμα για την έκδοση της σχετικής Κ.Υ.Α. μέσα στην προθεσμία που είχε δοθεί.

Πρόθεσή μας και αντικείμενο της συζήτησης ήταν να ασκήσουμε πιέσεις, ώστε να μη παρέλθει άπρακτη η προθεσμία για την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, γεγονός που θα έχει σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις στους υπηρετούντες στις προαναφερόμενες αυτές Υπηρεσίες.

Για τον λόγο αυτό συναντηθήκαμε με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού κύριο Σπύρο ΡΟΥΣΣΑΚΗ, ενημερώνοντας τον για τις προθεσμίες και ασκώντας πιέσεις για τήρηση αυτών.

                          

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis