Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 12/07/2020

Άμεση ήταν η εξιχνίαση υπόθεσης διάρρηξης καταστήματος σε χωριό της Άρτας, η οποία έγινε χθες μετά τα μεσάνυχτα, ύστερα από τη μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη συνεργού τους και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
[custom:google-ads]
Σύμφωνα με την Αστυνομία, προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία είχε πραγματοποιηθεί παραβίαση παραθύρου του καταστήματος, από όπου στη συνέχεια αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό που υπήρχε στην ταμειακή μηχανή.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των κατηγορουμένων για την εμπλοκή τους στην υπόθεση και στο πλαίσιο αναζητήσεων, συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Άρτα και την ευρύτερη περιοχή οι δύο από αυτούς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis