Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:20 | 06/04/2018

Συνελήφθη άμεσα, χθες (05-04-2018) το μεσημέρι στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας , ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.

Ειδικότερα, ο 33χρονος κατηγορείται ότι χθες το μεσημέρι, προσέγγισε αιφνιδιαστικά μία 80χρονη ημεδαπή, την ώρα που εκείνη βάδιζε σε περιοχή της Ιτέας και με τη χρήση βίας, απέσπασε από τη κατοχή της μία τσάντα, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

[custom:google-ads]

Η ηλικιωμένη έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ ακολούθως κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Μετά από διενέργεια επιστάμενων αναζητήσεων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και συλλάβουν τον 33χρονο, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα σε οικία όπου διαμένει προσωρινά, στην οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που αφαίρεσε από την ηλικιωμένη.

Το ανωτέρω χρηματικό ποσό αποδόθηκε στην παθούσα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis