Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:09 | 17/04/2015

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη που τραβούσε τα μαλλιά του, βλέποντας ότι είχαν κάνει φτερά οι ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που είχε φορτωμένα

Έτοιμος για όλα βρέθηκε έξω από το σπίτι ενός 28χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Γραβιάς ένας 63χρονος. Το Ι.Χ. αυτοκίνητό του είχε κοτσαδόρο κι έτσι πέρασε σε αυτόν το γεμάτο μεγάλης αξίας εμπορεύματα τρέιλερ που βρήκε σταθμευμένο απ’ έξω και έσπευσε να εξαφανιστεί!

Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη που τραβούσε τα μαλλιά του, βλέποντας ότι είχαν κάνει φτερά οι ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα που είχε φορτωμένα. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με τους άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη πριν εξαφανιστεί και να του φορέσουν χειροπέδες. 

Στο ρυμουλκούμενο βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο ιδιοκτήτη τους, ενώ το Ι.Χ. αυτοκίνητο του δράστη κατασχέθηκε και ο ίδιος ο 63χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Πηγή:protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis