Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:27 | 18/03/2016

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα σε χωριό του Κάμπου της Ηλείας, με πρωταγωνίστρια μια 52χρονη Βουλγάρα που έπεσε θύμα του 51χρονου γαμπρού της, ο οποίος την ώρα που αποπειράθηκε να τη βιάσει, τη μαχαίρωσε.

Η γυναίκα, που κατέληξε στο νοσοκομείο του Πύργου, αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση σε βάρος του γαμπρού της, ο οποίος όμως συνελήφθη αφού σε αυτές τις περιπτώσεις η Αστυνομία παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα συναντήθηκαν στο σπίτι κοινού γνωστού τους από τη Ρουμανία. Η φιλική επαφή των προσώπων, το αλκοόλ που κατανάλωσαν, χαλάρωσε την ατμόσφαιρα. Κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα ο 51χρονος όρμησε στην 52χρονη φανερώνοντας τις σεξουαλικές προθέσεις του. Φέρεται να προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι της για να τη βιάσει και εκείνη αντέδρασε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης τότε και πάνω στην πάλη με την γυναίκα, που προσπαθούσε να ξεφύγει, φέρεται να την μαχαίρωσε στο πόδι, πάνω από το γόνατο, αναφέρει το ilialive.gr.

Ο Ρουμάνος μόλις είδε πως ο δράστης κρατά μαχαίρι υπό την επήρεια μέθης, φοβήθηκε και απομακρύνθηκε από το χώρο για να προφυλαχθεί. Στην ουσία κρύφτηκε σε άλλο δωμάτιο και επέστρεψε όταν πλέον ο 51χρονος είχε μαχαιρώσει τη γυναίκα. Θέλησε να καλέσει ασθενοφόρο, όμως ο δράστης δεν τον άφηνε. Τελικά περίπου στις δύο τα ξημερώματα ο Ρουμάνος κατάφερε να καλέσει το ΕΚΑΒ και να φτάσει ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη γυναίκα στο νοσοκομείο Πύργου.

Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό το πρωί και ξεκίνησε άμεσα η διερεύνηση της υπόθεσης, από το θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η 52χρονη. Στην κατάθεσή της φέρεται να ανέφερε τα όσα συνέβησαν, χωρίς όμως να επιζητά, λόγω και της συγγένειας της με το δράστη, την δίωξή του. Ο δράστης τελικά συνελήφθη.

http://www.newsbeast.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis