Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:06 | 15/04/2018

Τελειωμό δεν έχουν τα τραγικά περιστατικά που συγκλονίζουν τη Ζακυνθινή κοινωνία μεταξύ των οποίο και αυτό που συνέβη προχθές, όταν ο 79χρονος συμπολίτης μας, Π.Μ. γνωστός και ως «Αμερικάνος» κάτοικος εν ζωή περιοχής πίσω από το Ξενία και συγκεκριμένα επι της οδού Δ. Ρώμα στην πόλη αποφάσισε για τους δικούς του λόγους, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος στο υπόγειο της πολυκατοικίας που έμενε από την ιδιοκτήτρια η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είδε το άψυχο σώμα του να αιωρείται.

Αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα ο οποίος είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εκλιπών φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, δεν φέρεται να έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους. Επίσης, την ίδια ημέρα και λίγο ενωτέριτερα είχε επιχειρήσει ξανά να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε γιατι έσπασε το κουρτινόξυλο στο δωματιό του για αυτό και το επανέλαβε στο υπόγειο.

Το συμβάν βύθισε στο πένθος τους συγγενείς του αυτόχειρα και όσους τον γνώριζαν, στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis