Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:58 | 16/01/2017

Στο εδώλιο του Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει την Τρίτη ένας 57χρονος Ροδίτης ο οποίος πριν από δύο χρόνια προσπάθησε να παρασύρει με το αυτοκίνητο του την γυναίκα του και τον εραστή της.

Ήταν στις 2 Φεβρουαρίου του 2015 όταν, στις 10:40 το πρωί, όταν ο 57χρονος που βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του περνούσε με το αυτοκίνητό του από δρόμο του Αρχάγγελου και είδε μαζί με τον εραστή της.

Τότε θόλωσε το μυαλό του, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητό του πάνω στο ζευγάρι, χωρίς ευτυχώς να το πετύχει, σύμφωνα με την Ροδιακή.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου, οι οποίοι συνέλαβαν τον 57χρονο. Μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν και κατάσχεσαν ένα σωλήνα, ένα εργαλείο κλαδέματος κι έναν σιδηρολοστό.

Ο 57χρονος κατά την απολογία του στην ανακρίτρια Ρόδου φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη σύζυγό του και το φίλο της, αλλά να τους εκφοβίσει. Αφέθηκε μάλιστα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αύριο θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσής του.

Πηγή:  www.eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis