Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 22/03/2016

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν σήμερα τα ξημερώματα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο του Αγρινίου και συγκεκριμένα επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έκαναν σήμα για έλεγχο σε ύποπτο αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν 8 Ρομά, εκ των οποίων οι έξι στην καρότσα. Κι’ ενώ αρχικά ο 19χρονος οδηγός έδειξε να υπακούει στο σήμα των αστυνομικών, στη συνέχεια απρόκλητα επιχείρησε να αποφύγει τον έλεγχο και πατώντας γκάζι προσπάθησε να χτυπήσει αστυνομικό ο οποίος βρισκόταν μπροστά από το όχημα.

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, ο αστυνομικός τον απέφυγε αλλά ο δράστης παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις των αστυνομικών έβαλε όπισθεν επιχειρώντας να χτυπήσει έτερο αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ. στο μεταξύ ο 25χρονος συνοδηγός προσπάθησε να κατέβει από το όχημα και να διαφύγει πεζός, ωστόσο μετά από λίγο επιβιβάστηκε σε αυτό εκ νέου.

Χάρη στην ψυχραιμία που επέδειξαν οι αστυνομικοί αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς το επεισόδιο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε αιματηρό. Ο δράστης πάντως κατάφερε να διαφύγει από το σημείο και αμέσως στήθηκε οργανωμένη επιχείρηση από την τοπική αστυνομία.

Έτσι λοιπόν ο 19χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, στις 8:30 το πρωί από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου στα Αϊ Βασιλιώτικα. Με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία η οποία περιλαμβάνει τα αδικήματα της απείθειας και της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 

patratora.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis