Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:25 | 23/08/2019
Ένας άνδρας που "λούστηκε" με αποσμητικό και μπήκε στο αστυνομικό τμήμα του Νιούπορτ κρατώντας έναν αναπτήρα χθες (Πέμπτη), ζητώντας από την αστυνομία να τον πάρει σοβαρά, εμφανίστηκε στο δικαστήριο σήμερα το πρωί.
 
Ο Ryan Bentley, 23 ετών, χωρίς σταθερή κατοικία, εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Isle of Wight, όπου παραδέχτηκε ότι ξεστόμισε απειλητικές λέξεις και εκδήλωσε επιθετικές συμπεριφορές κατά αστυνομικών.

[custom:google-ads]

Στο δικαστήριο ανέφερε ότι πήγε στο αστυνομικό τμήμα λίγο πριν από τις 5 μ.μ. για να διαμαρτυρηθεί για το σκάφος όπου είχε κανονίσει να μείνει, και το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο Newport Quay. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο: Πολίτες "έλουσαν" με κουβάδες με νερό αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν σε κλήση!

 
Η αστυνομία του είπε ότι το θέμα δεν ανήκε στη δική τους δικαιοδοσία.
 
Ο Bentley εγκατέλειψε το αστυνομικό τμήμα, μόνο για να επιστρέψει λίγο αργότερα - καλυμμένος με αποσμητικό και κρατώντας έναν αναπτήρα.
 
Ο Vivian Ducie, που άσκησε δίωξη, δήλωσε: "Επέστρεψε στο σταθμό, απειλώντας να εγκατασταθεί."
 
"Έγινε γρήγορα πιο επιθετικός και μεταφέρθηκε στην περιοχή επιτήρησης, όπου έφτυσε έναν αστυνομικό και κλώτσησε έναν άλλο στην κοιλιά".
 
Σε μια δήλωση που διαβάζεται στο δικαστήριο, ο PC Gemma Phillips δήλωσε: "Σε όλα τα χρόνια της υπηρεσίας μου, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο."
"Ο άνδρας ψεκάστηκε με τον πυροσβεστήρα και έπεσε στο έδαφος"
 
Ο Keith Verrinder, που τον υπερασπίζεται, δήλωσε: "Μου είπε ότι είναι άστεγος εδώ και τρία χρόνια.
 
"Έκανε μια προσωρινή συμφωνία με έναν κύριο να ζήσει σε μια βάρκα στην αποβάθρα του Νιούπορτ, αλλά εκείνη την ίδια μέρα ανακάλυψε ότι το σκάφος είχε φύγει και τα πράγματά του είχαν χαθεί."
 
"Όταν η αστυνομία είπε στο Bentley ότι αυτό ήταν στην πραγματικότητα ένα αστικό θέμα, ήταν τόσο απογοητευμένος που πήρε κάποιο αποσμητικό κι έναν αναπτήρα και στη συνέχεια επέστρεψε στο σταθμό για να κάνει τη διαμαρτυρία του. Παραδέχτηκε το λάθος του".
 
Οι δικαστές ανέστειλαν την υπόθεση μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis