Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:22 | 03/01/2020

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ένας 27χρονος από τη Βρετανία, που αποφάσισε να πάρει για συνεχόμενες ημέρες πολλά χάπια  βιάγκρα , ώστε να έχει την απαραίτητη στύση.

Ο 27χρονος Nat Thind, 26 ετών, αγόρασε Viagra τον Ιούνιο, έχοντας χρησιμοποιήσει στο παρελθόν το φάρμακο αρκετές φορές χωρίς προβλήματα. Ωστόσο η στύση δεν έφευγε και έπαθε πριαπισμό και οι γιατροί προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να βελτιώσουν την κατάσταση, ωστόσο τελικά χρησιμοποίησαν λεπίδα.

Γράφοντας σε μια σελίδα του GoFundMe, ανέφερε πως: «Τους επόμενους μήνες και μέσω της ομιλίας μου σε άλλους γιατρούς, διαπίστωσα ότι δεν ήξεραν πραγματικά τι έκαναν».

«Στη χειρουργική επέμβαση προκάλεσαν σοβαρή νευρική βλάβη και πλέον είμαι με ένα ακρωτηριασμένο πέος, χωρίς να έχω στύση ή οργασμό. Η μετάβαση από την ύπαρξη υγιούς σεξουαλικής ζωής σε καμία σεξουαλική ζωή δεν είναι εύκολη. Δεν γίνεται να ζεις με αυτό το σκοτεινό μυστικό, νιώθω ντροπή».

Είπε: «Ζω με αυτό εδώ και τέσσερις μήνες, προσπαθώντας να βοηθήσω και να πάρω τη θεραπεία που χρειάζομαι για να επιστρέψω σε μια φυσιολογική ζωή μέσω του NHS, της υπηρεσίας υγείας που πληρώνουμε τους φόρους μας και την εθνική ασφάλιση. Σχεδιάζω να δω έναν ειδικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γάνδης με δική μου δαπάνη. Επίσης σκοπεύω να δω έναν ειδικό σε κρατικό νοσοκομείο στο Μόναχο, και πάλι με δικά μου έξοδα», ανέφερε ο απρόσεκτος 27χρονος.

Πηγη:  news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis