Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:15 | 27/06/2019

Το όνομά του είναι Ρεζά Παραστές, ωστόσο οι περισσότεροι των γνωρίζουν ως Ιρανό «Μέσι» λόγω της εκπληκτικής ομοιότητας με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί λοιπόν εκμεταλλευόμενος την ομοιότητά του με τον Μέσι να κατάφερε να βάλει κάποια χρήματα στον προσωπικό του λογαριασμό, αλλά πλέον ο Ιρανός άνδρας φέρεται να έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca.

[custom:google-ads]

Ο Ιρανός «Μέσι» εξαπάτησε γυναίκες

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εφημερίδα στις αρχές της εβδομάδας, ο Παραστές κατηγορείται ότι εξαπάτησε 23 γυναίκες που ήρθαν σε ερωτική επαφή μαζί του, αφού παρουσιαζόταν ως ο πραγματικός Λιονέλ Μέσι.

Τι απαντά ο ίδιος

«Ενα ψευδές δημοσίευμα για μένα κάνει το γύρο του διαδικτύου αναφέροντας ότι κοιμήθηκα με 23 γυναίκες γιατί πίστεψαν ότι είμαι ο Λιονέλ Μέσι. Παρακαλώ μην κάνετε παιχνίδι με την υπόληψη και την αξιοπιστία ενός ανθρώπου», τονίζει ο Παραστές σε βίντεο που δημοσιεύει στο Instagram.

«Αν η είδηση ήταν αληθινή θα ήμουν ήδη στη φυλακή», συνέχισε ο 26χρονος Ιρανός ανακοινώνοντας ότι «θα κάνω τα πάντα προκειμένου να διασφαλίσω ότι θα καθαρίσει το όνομά μου».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis