Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 24/11/2015

Δεν τους «πήγαινε» με τίποτα η τύχη τους δυο κακοποιούς που έστησαν ενέδρα σε έναν υπάλληλο ιδιωτικής επιχείρησης εμπορίας τσιγάρων έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Λεχαινά! Όχι μόνο του άρπαξαν... λάθος χαρτοφύλακα, αλλά τους είδε και ένας  αστυνομικός εκτός υπηρεσίας!



Οι δράστες φορούσαν κράνη, μαύρα μπουφάν και γάντι και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μάρκας Yamaha, τον αριθμό κυκλοφορίας της οποίας συγκράτησε ο αστυνομικός που περνούσε από τον τόπο της ληστείας και σήμανε συναγερμό στους συναδέλφους του. 

Μόλις ο υπάλληλος της εταιρείας σταμάτησε το αυτοκίνητό του  έξω από την τράπεζα,  ο ένας από τους κακοποιούς άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και τον απείλησε με πιστόλι, ζητώντας του τα χρήματα.

Ο υπάλληλος του έδωσε την τσάντα που είχε μαζί του και ο κακοποιός επιβιβάστηκε στη μηχανή και διέφυγε μαζί με τον συνεργό του με κατεύθυνση προς την περιοχή της Μυρσίνης. Όμως, την έπαθαν, καθώς η τσάντα δεν περιείχε χρήματα αλλά... έγγραφα, γι' αυτό την πέταξαν σε μικρή απόσταση! Η Ασφάλεια διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δυο κακοποιών.

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis