Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:45 | 14/02/2018

Αιματηρή εμμονή για τα μάτια μιας γυναίκας και αρρωστημένο πάθος. Ο 37χρονος από το 2015 παρενοχλούσε την 44χρονη γυναίκα. Η ίδια είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι να μην την ακολουθεί και να μην την πλησιάζει σε απόσταση 50 μέτρων! Ο οικοδόμος-ελαιοχρωματιστής στις 3 Αυγούστου 2008 είχε συλληφθεί για τη μεταφορά 83 κιλών ινδικής κάνναβης.

[custom:google-ads]

Στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας η 44χρονη μαζί με τον 52χρονο σύζυγό της είχαν πάρει τον 10χρονο γιο τους από το κολυμβητήριο της Άρτας. Βρίσκονταν όλοι μαζί μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν ο 37χρονος τους προσέγγισε με δικό του όχημα, και με κυνηγετικό όπλο άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Νωρίτερα η γυναίκα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία γιατί είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους, καθώς την παρακολουθούσε και την είχε πλησιάσει πέραν της προβλεπόμενης απόστασης.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ο 52χρονος, που πρόλαβε να ξεκινήσει το όχημά τους και να ξεφύγουν από τα πυρά. Ο 37χρονος τους καταδίωξε και συνέχιζε να πυροβολεί παρότι στο «αντίπαλο» αυτοκίνητο υπήρχε ένα 10χρονο παιδί. Όταν έχασε το αυτοκίνητο του ζευγαριού από τον εκνευρισμό του συνέχισε να πυροβολεί προς ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Μετά από μία ώρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη στην περιοχή Αγίου Δημητρίου Άρτας, και ακολούθησε φρενήρη καταδίωξη. Ο 37χρονος πυροβόλησε εναντίον τους, τραυματίζοντας έναν αστυνομικό στο χέρι και έναν δεύτερο στην κοιλιακή χώρα, στον θώρακα και τα πόδια, ο οποίος υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 37χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Σε βάρος του 37χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Πηγή: thetoc.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis