Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 02/07/2015

Ετοιμαστείτε… πληροφορίες θέλουν τις μονάδες Στρατού να διεξάγουν έκτακτες εκπαιδεύσεις για την οδήγηση άρματος τύπου LEOPARD σε αστικά πεδία.

Σοβαρά τώρα;;; Διαβάζω για ακόμη μια φορά τα δημοσιεύματα για την «ανατριχίλα» που προκαλεί η δήλωση Καμμένου και ειλικρινά αναρωτιέμαι ως πότε θα τραβήξει το παραμύθι της χούντας. Ως πότε δηλαδή οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι ο μπαμπούλας του παραμυθιού, στο οποίο τα άτακτα παιδάκια (βλέπε Έλληνες) που δεν κάθονται φρόνιμα και κάνουν σαματά θα καταλήξουν να κοιτούν τις ερπύστριες ανάποδα.

Είναι αν μη τι άλλο προσβλητικό και επιτέλους αυτές οι αηδίες πρέπει να σταματήσουν.

Είναι προσβλητικό γιατί δείχνεις το δάχτυλο στον στρατιωτικό που σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι εκεί με το μηχανικό και ενισχύει τους πληγέντες και τον αποκαλείς εν δυνάμει πραξικοπηματία.

Είναι προσβλητικό γιατί δείχνεις το δάχτυλο στον αεροπόρο που κάθε καλοκαίρι πετά ώρες ατελείωτες πάνω από την Ελληνική Επικράτεια σβήνοντας φωτιές και τον αποκαλείς εν δυνάμει πραξικοπηματία.

Είναι προσβλητικό γιατί δείχνεις το δάχτυλο στον ναυτικό που ξεπερνώντας κάθε φυσικό όριο πριν από λίγο καιρό έσωζε ζωές από το βαπόρι που καιγόταν μες την καταιγίδα και τον αποκαλείς εν δυνάμει πραξικοπηματία.

Αρκετά πια. Είναι ανέντιμο όλοι όσοι χρόνια τώρα τρέφονται από κυκλώματα προπαγάνδας να επιχειρούν σε τέτοιες κρίσιμες ώρες να ραγίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σχολιάζει ο Αντιδραστικός

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis