Άντρας "ταμπουρωμένος" στο σπίτι του απειλεί να αυτοκτονήσει - Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

ΣΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ
Άντρας "ταμπουρωμένος" στο σπίτι του απειλεί να αυτοκτονήσει - Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, στην Παραλία Πατρών και συγκεκριμένα επί της οδού 25ης Μαρτίου, όπου 59χρονος που βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του, απειλεί σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρίσκονται άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

Η προσέγγιση στο σπίτι που έχει "ταμπουρωθεί" ο άνδρας, προς το παρόν είναι δύσκολη καθώς στην αυλή περιφέρονται εξαγριωμένα σκυλιά ιδιοκτησίας του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόκειται για το ίδιο άτομο που στις 5 Μαρτίου του 2018,  απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, διαμαρτυρόμενος για θέμα που είχε προκύψει με τη σύνταξη του. Μάλιστα τότε είχε ζητήσει να επικοινωνήσει με τον Υφυπουργός Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, όπως και έγινε, με τον υφυπουργό να διαβεβαιώνει τον παρολίγον αυτόχειρα πως θα διευθετηθεί το θέμα του.

Σήμερα τρεις μήνες μετά την πρώτη απόπειρα, ο 59χρονος που βρίσκεται εκτός εαυτού σύμφωνα με μαρτυρίες του tempo24.gr, διαμαρτυρόμενος για το ίδιο θέμα - της σύνταξης - απειλεί εκ νεου να θέσει τέλος στη ζωή του.

Ο άνδρας που ισχυρίζεται πως κατέχει όπλο, ζητά να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, τον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο και τον Εισαγγελεά Πατρών. 

Αιτία της πρόθεσης του να βάλει τέλος στη ζωή του, είναι το γεγονός πως δεν έχει ακόμα εκδοθεί η σύνταξη του. 

Ο ισχυρισμός του 59χρονου πως δεν έχει εκδοθεί η σύνταξη του και οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν διευθετήσει όπως δεσμεύθηκαν το ζήτημα, πέφτει στο κενό, καθώς σε επικοινωνία που είχε το tempo24.gr, με τον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, έγινε γνωστό πως η σύνταξη του έχει εκδοθεί κανονικά, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από πηγές του πρώην ΙΚΑ.

Συμφωνα με πληροφορίες, o άνδρας που απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του, σε επικοινωνία με τους Αστυνομικούς φέρεται να είπε πως η σύνταξη που του εγκρίθηκε, είναι ψίχουλα..!

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου - Νίκος Σύφαντος

tempo24.news