Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 24/03/2016

Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policenet.gr

"Κύριοι καλησπέρα,

Διαβάζω καιρό το blog σας, είμαι απλός πολίτης μεν αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζουν τα διάφορα μέσα το έργο της αστυνομίας. Έτσι έχω επιλέξει το policenet.gr για την καθημερινή μου ενημέρωση.

Δεν γνωρίζω αν είσαστε αστυνομικοί είτε απλώς γράφεται την κάθε είδηση τόσο αντικειμενικά πάντως συγχαρητήρια για αυτό.

Διάβασα πρόσφατα το άρθρο με τίτλο "Eπιπλέον 1.500 αστυνομικoύς και 50 επειρογνώμονες για την Ελλάδα ζητεί η Frontex". Όντας πολύ κοντά σε φίλους οι οποίοι στελεχωνουν σώματα ασφαλείας αλλά και σε 3 άτομα τα οποία έδιναν τον δικό τους αγώνα μέσω πανελληνίων για την είσοδο τους στις αστυνομικές ακαδημίες, δεν μπορούσα παρά να απορήσω. Άξιζε το κλείσιμο των αστυνομικών Ακαδημιών ώστε να "σωθεί" το κράτος από τον "διορισμό" στα σώματα ασφαλείας? Πως επιτρέπεται δηλαδή να θεωρείται ίδιος ο διορισμός ενός εφοριακού ή γραμματέα (χωρίς φυσικά να θέλω να θίξω τα συγκεκριμένα επαγγέλματα) με τον διορισμό σε σώματα ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ. Γνωρίζοντας όλα αυτά λοιπόν μέσα στην αφέλεια μου αναρωτιέμαι, επιτρέπεται η Ευρωπαϊκή Ένωση να μας κατηγορεί για ελλιπή φύλαξη των συνόρων μας και παράλληλα η Frontex να ζητά στην ουσία τον αριθμό των αστυνομικών που δεν διορίστηκαν λόγω της παυσης λειτουργίας των αστυνομικών Ακαδημιών?

Θέλω να σας πω σε αυτό το σημείο πως αντιλαμβάνομαι ότι μια προσφυγική κρίση χρειάζεται ενότητα από την Ευρώπη αλλά πιστεύω ότι μέσα στην ανεργία δεν χρειαζόταν παιδιά τα οποία είχαν σαν όνειρο και είδωλο την αστυνομία να περνούν σε σχολές οικονομικές ή θετικών επιστημών και στην πράξη να καταδικαζονται σε ανεργία την στιγμή που η χώρα μας έχει πραγματικά ανάγκη και θα μπορούσε να μην έχει την κατόπιν εορτής ευπρόσδεκτη βοήθεια της frontex.

Θα ήθελα πολύ να δω ένα άρθρο που να εξετάζει την αποδυνάμωση της ελληνικής αστυνομίας και των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας την στιγμή που το έργο τους κατακρίνεται καθημερινώς από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με εξαίρεση αυτή την γωνία του ίντερνετ.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis