Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:58 | 20/04/2017

"Λοιπόν κύριοι που μας περνάτε για ηλίθιους και ανακοινώνεται ουτοπικές πρωτοβουλίες για την μεταφορά του Αγίου Φωτός εκ του ασφαλούς, γνωρίζατε πολύ καλά οτι δεν υπήρχε απολύτως καμμία περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, θέλω και γω με τη σειρά μου, μια και είμαι κάτοχος μετοχών της βορειοανατολικής Τράπεζας με αξία 7.000.000.000 δολαρίων να δηλώσω οτι επειδή είμαι πολύ large, πολύ πατριώτης και πολύ χριστιανός, θα πληρώνω εγώ κάθε χρονο τη μεταφορά του Αγίου φωτός!

Όποτε απο του χρόνου μην ανησυχείτε για τη μεταφορά του .....

Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να δώσω τη σύνταξη στις τέσσερις χήρες (παραπάνω είναι) των στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους στην πτώση του ελικοπτέρου και σε κάθε χήρα ένστολου, εάν θέλετε κάντε επιτελούς πράξεις, και αφήστε τα Ήρθε η ώρα, τα Αιτία πολέμου και όλα τα αλλά φιλοσοφικά κλεισίματα των ανακοινώσεων σας.

Σταματήστε να μας ταιζεται σανό και "πολεμήστε" για τις χήρες και τα παιδιά των ένστολων!

Υπάρχουν υπαίτιοι και πρέπει να πάρουν τις απαντήσεις που πρέπει! ( μονόλογος απο φανταστικό μονόπρακτο με τίτλο " Αθάνατοι ήρωες και κάποιοι Αλήτες ) " Προσυπογράφω ως θεατής και συνοδοιπόρος, κείμενο του συναδέλφου συνδικαλιστή εκ Ξάνθης κ. Δημητριου Λαβτζη.

Αν θέλετε στο κέντρο των Αθηνών στη ΠΟΑΣΥ, να μας κάνετε να αισθανθουμε υπερήφανοι υπάρχουν πολλοί τρόποι, μία καλή αρχή είναι να βρείτε στοιχεία από το υπουργείο, για τους συναδέλφους μας πολύτεκνους, με 4 παιδιά και άνω και κάθε πασχαλινή περίοδο να τους χορηγείται ένα χρηματικό βραβείο προσφοράς, αξιοσυνης και αλληλεγγύης."

 

** Το ανωτέρω κείμενο αναρτήθηκε στο fb από τον συνδικαλιστη της ΕΛ.ΑΣ. κ. Πασχάλης Ευθυμιάδης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis