Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:31 | 22/05/2019

Η τοποθέτηση που ακολουθεί αναρτήθηκε στο fb από τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιώργο Καλλιακμάνη:

"Άραγε πόσα θα πρέπει να χάσουμε ακόμη;

Κάποιοι «συνδικαλιστές» της αθηνας απειλούν έμμεσος πλην σαφώς συναδελφους τους που θέλουν να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες και χρησιμοποιούν βλακωδεστατα επιχειρηματα βάζοντας σε κάθε αντίπαλο τους κομματική ταυτότητα κρινωντας απο τον εαυτό τους.

[custom:google-ads]

Απειλουν επίσης ακόμη και δημοσίως ότι θα προβούν σε διώξεις σε λίγο χρονικό διάστημα.

Επειδη προφανώς τους παρασέρνει η ματαιοδοξία τους αλλά και η επιθυμία τους να κρατήσουν με κάθε τρόπο την καρεκλιτσα τους καλό θα είναι να αναλογιστούν ότι είναι πανω απο όλα Έλληνες αστυνομικοί και θα πρέπει να προσέχουν όταν συκοφαντούν η απειλούν διότι όλα <<καταγράφονται>> και ουδείς είναι στο άπυροβλητο.

Επιβεβαιώνουν καθημερινά ότι αυτοί που ομιλούν για κομματικό συνδικαλισμό στην Αστυνομια δεν έχουν και τελείως άδικο και αλίμονο στους συναδελφους μας αστυνομικούς που τα αποτελέσματα αυτού του συνδικαλισμού τα βιώνουν στην υπηρεσιακή τους καθημερινότητα.

Συναδελφοι μην τους ακολουθείτε και ισχυροποιείτε την ανίκανοτητα τους.

Γιατι μετά δεν θα είστε σε θέση να κατηγορείτε αυτούς παρα μόνο τους εαυτούς σας και τις επιλογές σας.

Τωρα στην απειλή που χρησιμοποιούν για ανακατατάξεις στο αεροδρομιο αφήνοντας υπονοούμενα ότι θα μετακινήσουν εμένα η αυτούς που ειναι στην συνδικαλιστική παράταξη στην οποία ηγούμαι θα τους πω εδώ είμαι ας το κάνουν ...

Αλλά μετά ας ασχοληθούν και με τα προβλήματα των συναδέλφων που πληρώνουν το μάρμαρο του κομματισμού και της μισαλλοδοξίας ανικάνων και αδαών"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis